Portrættet er bragt på www.unge4.unge.dk, og gellerup.nu har fået lov at låne det.
Ibrahim Souheil Awde er 20 år og bor i Gellerup.

Studerer du?
Ja det kan man godt sige. Jeg er i øjeblikket på praktik i lokalcentret i Aarhus, som skal hjælpe mig med at blive social og sundhedshjælper. Det er også den uddannelse der hedder SOSU-uddannelsen!

Jeg har altid været interesseret i at få mig en gymnasial uddannelse, og af den grund havde jeg tænkt mig at søge ind på HF-uddannelsen i år. Det har jeg så ikke fået gjort, da jeg også kunne tænke mig at aftage min værnepligt, inden jeg starter på en længere uddannelse, og og derfor har jeg valgt at søge ind næste år i stedet for.

Har du et arbejde?

Lige i øjeblikket er jeg desværre arbejdsløs, og det er ikke fordi at jeg er doven – tværtimod! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde et arbejde, og meget gerne et deltidsjob så jeg også kan passe skolen og mine andre interesser ved siden af.

Hvilke fritidsinteresser har du?
Jeg er et meget aktivt menneske og kan godt lide at holde mig i form, og derfor fylder sporten en del i min hverdag. Jeg laver lidt forskelligt, men for det meste kan man finde mig i motionscentret, hvor jeg bruger meget tid på at styrketræne og ellers spiller jeg også fodbold med drengene to gange om ugen.

Men sporten er ikke min eneste passion, jeg bruger også en del tid på min familie og venner.

Hvorfor valgte du dengang at melde dig ind?
Jeg har rigtig nok ikke været medlem af Unge4Unge ret længe, men jeg har altid hørt om det fra venner og ønsket at undersøge det nærmere. Da jeg endelig fandt tiden til det, meldte jeg mig ind med det samme.

Det gjorde jeg faktisk efter at have set et Unge4Unge opslag inde på facebook, og så måtte jeg jo tage med til det næste møde og siden da har jeg været en af deres aktive medlemmer.

Har du fået noget ud af at være del af Unge4Unge netværket?

Ja det har jeg helt bestemt, man kommer meget tættere på folk herude i området og finder ud af, hvad der gemmer sig af positive overraskelser hele tiden. Det er også rart at vide at folk sætter pris på ens arbejde, og det er det der motiverer mig til at fortsætte mit arbejde herude sammen med de dejlige mennesker.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at rejse til udlandet og specielt til mellemøsten. Jeg har altid interesseret mig for den del af verden, da det er der mine rødder er. Jeg har altid fulgt med i de arabiske nyheder og holdt mig opdateret omkring hvad der foregår dernede. Men jeg vil ellers bare rejse verden rundt, da det kunne være spændende at opleve forskellige kulturer.

Er du stadig medlem af Unge4Unge om 10 år?
Man ved aldrig hvor jeg er om 10 år, men så længe jeg bor her i Danmark så vil jeg altid være medlem – det er helt sikkert!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.