Ovenpå den sidste uges fede spiser og den megen lediggang er det måske på sin plads at få formuleret et lidt forsinket nytårsforsæt om et nyt og bedre, eller i hvert fald meget sundere liv.

Ud af sofahjørnet
Derfor skal der herfra lyde en opfordring til at få sig bevæget, så vi alle til sommer kan leve op til den moderne tids idéer, om hvordan en attraktiv krop ser ud. Når det kommer til stykket har erfaringen imidlertid vist, at motivationen ofte mangler levedygtighed.
Aarhusvest.dk støtter selvfølgelig det sunde liv og et bedre udseende i Århus Vest, og vi vil derfor komme med et par forslag til motion på lidt alternativ vis.
Trappeløb giver superform
Bruges trapperne til at motionere på, boostes både kondition og forbrænding, og baller og mave får en tiltrængt opstramning. Århus Vest er et fantastisk sted til den motionsform med alle områdets etageejendomme.

Løb straks hen og besøg en ven på fjerde sal eller højere. Lad endelig være med at ringe før du kommer. For er han ikke hjemme, kan du blot tage trappen en ekstra gang, og mens du løber hjem glæde dig over, at du dog fik bevæget dig.
Oprydning i dit område
Er du mere adstadig og ikke så opsat på det helt vilde løb, så grib en sort plastiksæk. Efter nytår ser der rædselsfuldt ud udenfor.  Afbrændte raketter ligger og flyder overalt, og ungerne har måske fundet det sjovt at smadre og vælte forskellige containere. Nu går du så stille og roligt, men målrettet, rundt og samler affald. Mærk den friske luft, der får dine lunger til at udvide sig. Jo flere gange du bukker dig efter affald, jo kraftigere ruller blodet i dine årer. Det ER altså sundt.
Desuden skal man ikke forklejne den velgørende følelse af at være et godt menneske. Og varmemesterens taknemmelige sympati skal heller ikke foragtes.
Muligheder langt fra udtømt
Selvfølgelig findes der andre måder at få sig bevæget på. Prøv selv at se om du kan finde på idéer til, hvordan motivationen til at gøre noget for helbredet og udseendet kan styrkes. Det gælder om at tænke positivt.
I den forbindelse skal det også nævnes, at den omlægning af busserne, der forestår i 2010 rummer store muligheder. Rigtig mange mennesker vil få  gode muligheder for at styrke helbredet, når de nu får dobbelt så langt eller længere til det nærmeste busstoppested.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.