Århus Kommunes Integrationsråd holdt tirsdag den 20. april sit første møde. Deltagerne blev budt velkommen af borgmesteren Nicolai Wammen. Dernæst blev formand og næstformand for integrationsrådet valgt.

Medlem af bestyrelsen for kvindehuset i Viby
Med et overbevisende flertal blev Purnima Kumarathas genvalgt som formand for rådet og Marcus Sabri som næstformand.
Purnima Kumarathas er 29 år gammel og uddannet læge fra Aarhus Universitet. Desuden er hun medlem af bestyrelsen for kvindehuset i Viby. Hun brænder for emner som familie og sundhed, kvinders ligeberettigelse og unge og uddannelse.

"Det er et stort ansvar"
Den genvalgte formand Purnima Kumarathas siger:
”Jeg er meget beæret over den tillid det nye råd udviser til mine evner som formand. I min korte periode som formand for det seneste råd, fik jeg nogle værdifulde erfaringer, som jeg vil bygge videre på i samarbejde med det nye råd. Det er utroligt vigtigt at integrationsrådet og byrådet har et stærkt og konstruktivt samarbejde omkring integrationsindsatsen i Århus. Integrationsrådet skal bidrage til at integrationspolitikken bæres igennem i Århus Kommune og at den når ud til alle borgere – og at den virker! Det er et stort ansvar, som vi er meget opsatte på at løfte.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.