Westcity-journalisterne er nu også bladudgivere. De har skrevet artikler til et trykt magasin, som i dag uddeles sammen med skræppebladet i Gellerup, Toveshøj, Søvangen og Skovgårdsparken.

I marts måned knoklede westcity-journalister med interviews, fotografering og artikelskrivning. Deres arbejde er mundet ud i et farverigt magasin, som deles ud til alle i Gellerup, Toveshøj, Skovgårdsparken og Søvangen.
Magasinet er i øvrigt designet af vores borgerjournalist i Viby, Rosita Ahmadian.

For unge af unge
Westcity-journalisterne er elever fra Tovshøjsskolen, som går i 7. 8. Og 9. klasse. Deres mission er at fortælle interessante historier fra deres lokalområde til deres jævnaldrende. De har derfor gennemgået et journalistkursus, hvor de har lært at interviewe og skrive spændende historier.   

Som en del af deres kursus har de lavet indhold til et ungdomsmagasin til vestbyens unge. Hvis du ikke har fået magasinet med posten, kan du se magasinet her

Helhedsplan og meget mere

Magasinet indeholder flere artikler om helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. Westcity-journalisterne stillede bl.a. borgmester Nicolai Wammen spørgsmålet: ”Vil du så flytte til Gellerup, når helhedsplanen er gennemført?”. Svaret på spørgsmålet kan du finde i magasinet. Journalisterne har også gjort tre unge til byggekonger og givet dem en fiktiv million til at bygge nye ting i Gellerup for.

Du kan også læse om to rapperes oplevelser med hip hop kulturen, og du kan få afkræftet et par fordomme i artiklen ’Vidste du at … ´.

Kom med din mening
Westcity-journalisterne håber, at du vil kigge i bladet og læse artiklerne. Har du kommentarer til artikler, ris eller ros til magasinet, så deltag i debatten på westcity.dk (Du finder debatten i huset ’Cafeen’ under emnet ’Westcity’)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.