Borgerne i Århus Vest får travlt, hvis de ønsker at få en sidste indflydelse på den store busplan, inden den vedtages. For byrådet har særdeles travlt med at få planen vedtaget.

Den 24. juni skal busplanen stik imod alle planer behandles på et og samme byrådsmøde. Det er den absolutte sidste mulighed for at få planen gennemført inden sommerferien. Busplanen skal på dagsordenen til førstebehandling inden byrådet holder spisepause kl. 18.00.

Efter spisepausen og udvalgsmødet kan byrådet så andenbehandle busplanen., men det vil udgøre et demokratisk problem, siger Jette Jensen, formand for Teknisk Udvalg. Busplanen har jo været omgærdet af kolossal interesse., så hun forstår ikke at den skal hastes igennem på den måde, der er lagt op til
Foretræde for Teknisk udvalg
Da busplanen var i offentlig høring kom der cirka 800 høringsvar, hvor af cirka 90 procent var negative. Derfor formoder man hos Teknisk Udvalg, at mange benytter muligheden for at søge foretræde. Det kan man så gøre på mandag den 14.6 og mandag den 21.6

Ingen forbindelse til Hasle Torv
Et forslag i busplanen om at lave en ny bussluse ind gennem Nykersvej og Snogebæksvej er taget af bordet ifølge Århus Kommunes hjemmeside.
Til gengæld har protesterne ikke fået planlæggerne til at foreslå en forbindelse mellem Herredsvang og Hasle Torv – den forbindelse, som 3-eren sikrer i dag, men som vil falde bort i den kommende busplan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.