Til efteråret 2010 starter projektet ”Sundhedscafeerne” i boligområderne Viby syd, Gellerup-Toveshøj, Bispehaven, Herredsvang og Trigeparken. Det Boligsociale Fællessekretariat har søgt pengene, og planen er at projektet til at starte med skal køre tre år og fire måneder indtil 31. december 2013.

Sundhedscafeerne går ud på at udvikle nye metoder, til at nå beboere der ellers ikke deltager i sundhedsfremmende aktiviteter. Eksempelvis kan aktiviteterne være sundhedstjek, kostvejledning og konkrete motionsaktiviteter.

Projektleder
Der skal ansættes en projektleder til hele perioden, som skal fungere som katalysator i de enkelte lokalområder. Det er meningen, at hele projektet skal foregå i samråd med beboerne. ”Det skal foregå på beboernes præmisser”, oplyser Alex Vejby Nielsen fra Det Boligsociale Fællessekretariat.

Ifølge Alex er meningen, at man med sundhedscafeerne vil blive meget bedre til at udnytte de resurser der i forvejen er. Cafeerne vil blive ”skræddersyet”, så de passer bedst muligt til de forskellige boligområder. Alt dette skal projektlederen være med til at organisere i samråd med beboere og foreninger.

Hvis du er interesseret i jobbet som projektleder klik her. Der er ansøgningsfrist hurtigt – 25. juni

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.