Så er det slut med de to beboerblade fra Viby Andelsboligforening og Højbjerg Andelsboligforening. Men i stedet for at gå i graven går de sammen om et helt nyt beboerblad for den fusionerede boligforening ALBOA.
Redaktionerne for de to tidligere blade er ved at finde sammen. Informationschef Jan Rasmussen fortæller, at der var et møde om sammenlægningen 10. december, og skribenterne skal mødes igen 18. januar og her finde stof til bladet, der skal udkomme i februar.
Der mangler frivillige fra Højbjerg, idet der for tiden kun er en enkelt frivillig her. Viby har fem – så med et par nye fra Højbjerg-siden vil det være fint.
"Men vi skal jo til at vænne os af med at tænke i "Højbjerg og Viby", men i stedet tænke Alboa," bemærker Jan Rasmussen.
Konkurrence om bladets navn
Hvad bladet skal hedde, er uvist endnu. Der kører en navnekonkurrence, hvor beboerne kan sende forslag til navn. Der var frist 10. januar, men et par hurtige forslag kan godt nå at komme med, siger informationschefen.
"Det får et nyt udseende, og vi håber at kunne blive lidt friskere i journalistikken. For eksempel skal vi have referater fra afdelingerne kogt ned til det, der er besluttet. I stedet vil vi gerne have nogle historier fra dagligdagen."
Til det brug har varmemestrene en del små sjove historier at berette. Som for eksempel om en gulv-lem, der blev lukket permanent til – hvorefter ejeren senere spurgte, om nogen havde set deres kat under arbejdet. Så måtte gulvet lukkes op igen!
Send navneforslag til Jan Rasmussen på habbladet@alboa.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.