På tirsdag den 25. januar vil det vise sig, hvem i Gellerup der får den nystiftede Samvirke-Pris. Spændingen udløses til allersidst, når Samvirket holder årsmøde på tirsdag den 25. januar kl. 17-20 i Foreningernes Hus.
Alle interesserede – altså også ikke-medlemmer – er velkomne! Samvirket er et netværk af foreninger og institutioner med tilknytning til Gellerup-Toveshøj, og nye har altid plads i netværket!
En anden nyskabelse er NetværksBazar. Det er en lille "messe", hvor man kan snakke med nogle af de mange spændende initiativer og aktiviteter, som findes i Gellerup og Toveshøj. Der er tilmeldt 10-12 boder, herunder Sundheds Café, Hasle Bakker og Familievejledning.

Børneleg med Fritidspatruljen under Årsmødet

Du er velkommen til at tage dine børn (4-12 år) med til årsmødet – for her står Fritidspatruljens unge klar til at lege og lave sjove aktiviteter med børnene i Nordgårdhallen, mens Årsmødet foregår i Foreningernes Hus.
”Samvirkets Pris 2011”
På årsmødet uddeles altså for første gang ”Samvirkets Pris”. Prisen gives til en person, som fortjener et skulderklap, fordi han eller hun er med til at løfte opgaven om at gøre Gellerup-området til et godt sted at bo, leve og arbejde.

Se programmet for årsmødet i

Læs mere på Samvirkets hjemmeside – www.samvirket.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.