En stolt beboer fra Gellerup har opfordret til, at et af kunstværkerne fra DR’s konkurrence ’Vores kunst’ skal placeres i hovedgaden midt i Gellerup.

Indtil 31. maj kan du give din stemme og medvirke til at det bliver Gellerup, der får et kunstværk til 1,5 milioner.
Vi er stolte af at bo her
”Jeg indstiller dette sted, i anledningen af helhedsplanen for Gellerup-området. Gellerup er efterhånden blevet kendt som et "dårligt" og "udsat" område, men det er slet ikke sandheden. I Gellerup bor vi enormt mange mennesker, der elsker vores område og er stolte af at bo her – og vi vil gerne passe på det og forskønne det. Derfor synes jeg, at det kunne være fantastisk også at føle, at resten af Danmark er med os – vi vil gerne vise jer vores smukke område og vi vil gerne gøre det endnu smukkere, så det også kan ses, hvor dejligt et sted det er at bo,” skriver Anna Gjørtz Bovbjerg på ’Vores kunst’.

Indtil 2. påskedag kan hele Danmark foreslå steder, hvor de tre udloddede kunstværker skal placeres. Derefter vil der indtil 31. maj være udskilningsløb, hvor man skal kæmpe for sit sted.

Det gælder om at få så mange som muligt til at kommentere og ’like’ ens forslag på DR’s hjemmeside
Gellerup skal have Danmarks velvilje
”Gellerup har brug for Danmarks velvilje, for at genvinde vores ry og vi har brug for jeres støtte til at gennemføre det. Stedet her er den kommende hovedgade i Gellerup – lige nu er det blot en stenlagt vej, som benyttes af rigtig mange mennesker, på vej på biblioteket eller ud at handle. Jeg ønsker at folk hver gang de går forbi noget kunst, doneret af folket, skal huske, at resten af Danmark er med dem, og at det er et skønt område, hvor vi kan gøre en forskel,” slutter Anna af.
Så er du ligesom Anna Gjørtz Bovbjerg en stolt beboer eller tilhænger af Gellerupparken, der synes, at det ville gøre en forskel med et kunstværk til 1,5 millioner i hovedgaden i Gellerupparken, så gå ind og stem:

kommenter og ‘like’ Annas indlæg på DR’s hjemmeside inden 31. maj 2011 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.