En eftermiddag midt i april strømmede det til Klubberne i Gellerup med masser af aktive frivillige, projekter og klubfolk, som satte sig sammen rundt om et bord. De samledes for at planlægge en sommerferie for alle Gellerup og Toveshøjs børn unge, så man skal være et skarn af et barn, hvis man kommer til at kede sig.

Mohammed Ibrahim, leder af KiG og tovholder på sommerens mange tilbud, er begejstret for den store lokale opbakning til at være med til at lave en indsats for området børn og unge i ferien. Når alle aktiviteterne er på plads, vil de blive beskrevet og trykt i en lille folder, som vil blive omdelt til alle områdets skolebørn.
Et pluk af tilbuddene
Et udpluk af tilbuddene lyder på en DBU-fodboldskole og den traditionelle Gellerup Cup, som i år gennemføres for 17. gang. Der spilles fodboldturnering fire onsdage i midt i ferien. Og om mandagen er der til gengæld Toveshøj Cup på banerne ved Tovshøjskolen. Det er henholdsvis fodboldklubberne ACFC og IVF, der står for fodboldstævnerne.
De traditionelle ”Store Legedage” om tirsdagen fortsætter også i Gellerup, og i år laves der også et par ”Store Legedage” om torsdagen på Toveshøj. Og så bliver der masser af andre forskellige aktiviteter, cykeltur, kanotur, pigeaktiviteter og selvfølgelig grillfester. Og i GLOBUS1 bliver der både holdt en spændende sportsuge, og Mellemfolkeligt Samvirke holder sommerskole med fokus på Sydamerika.

Følgende står bag planlægningen: Fritidspatruljen, Unge4Unge, Dansk Arabisk Kulturhus, Aarhus Klatreklub, IVF, ACFC og mange flere lokale aktive.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.