Brabrand Boligforening har ansat Flemming Kristensen som udviklingsdirektør for Helhedsplanen Gellerup Toveshøj. Boligforeningen kalder det i en pressemeddelelse for "Europas største byprojekt", som den nye direktør skal være med til at realisere sammen med medarbejdere, folkevalgte og beboere.

Flemming Kristensen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Bascon.

Realiseres i nyt selskab
"Vi skal i gang med en banebrydende plan, der over de næste 20 år vil omdanne landets største samlede boligområde. Planens dimensioner taget i betragtning har vi besluttet at lægge aktiviteterne ud i et selskab kaldet Helhedsplan 45 og styrke arbejdet organisatorisk med flere ressourcer. Med Flemming Kristensen har vi fået en stor faglig personlighed til at stå i spidsen for selskabet," siger direktør i Brabrand Boligforening, Torben Overgaard.
 
Flemming Kristensen er opmærksom på, at ansvaret som udviklingsdirektør for helhedsplanen rummer store udfordringer:
"Det er et ansvar, som jeg forholder mig ydmygt til og med en forvisning om, at det er en opgave der løbende udvikler sig og stiller krav til min og alle andre aktørers omstillingsparathed. Dette er en opgave, som kun kan løses i et tæt parløb med de vigtigste figurer, nemlig beboerne og beboernes repræsentanter i det politiske system. Jeg glæder mig til sammen med dem og Århus Kommune at være med til at realisere de tanker og ideer, der ligger bag helhedsplanen, og skabe bedre forhold for beboerne, siger Flemming Kristensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.