kladde – ikke rettet!

Vi mangler bussen siger Lalila på 9 år, nu kan jeg ikke nå at komme ned til  biblioteket (Gellerup) om eftermiddag og hendes lillebror havde lige startet på Cirkus Tværs. De er ikke de eneste der, har fået problemer efter at Midttrafik skiftede ruterne.

De fem institutioner i Toveshøj, måtte indse efter sommerferien at de må finde andet at lave i Hasle Bakker og omegn i stedet for at tage på biblioteket og andre steder hen, idet gang afstanden til bussen samt de personale ressourcer bliver det svært at harmonere i tid. Man kan ikke bruge en tyve minutter til at gå til en bus og tyve tilbage det er 40 min af de tre timer man normalt har af en tur (3- 3½ time) siden skal man med ligeledes beregne selve busturen.

Som pædagog taler jeg med erfaring, at gå med en gruppe børn tager tid.

Det er, bliver svært at komme til Gellerup bibliotek og benytte tilbuddene i det område hvor der tit har mange godt tilbud til daginstitutioner om formiddagene. Det er 2 kilometer den ene vej og så den anden vej og hvis man kun er fire år bliver den tur nok ret uoverskuelig.

Så sandsynligvis bliver det nok kun de store børn på fem år og  der opad som  have den fysiske mulighed for at indgå i sådan længere tur i fremtiden.  Dette vil sandsynligvis ligeledes volde problemer for de andre institutioner i Gellerupparken at benytte Tovshøjskolen og Hasle Bakker. Men dette er realiteten som børnene, samt personalet i dette område har måttet sande efter denne rute omlægning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.