Villy Søvndal var lærer, før han blev politiker og nu formand for SF. Søvndahl og hans århusianske lærerkollega og partifælle Thomas Medom var onsdag på Søndervangskolen, hvor de for en kort stund var "lærere" igen.
Først var de inde hos 4. b., som havde samfundsfag, og Villy Søvndal hjalp blandt andet med et spørgsmål, om det er en god ide at betale for at komme til lægen. Andre i klassen ville gerne vide, om han ville hæve skatten, og om Helle Thorning stadig skal være statsminister, hvis SF får flere stemmer end Socialdemokraterne.
Efter samfundsfagstimen var der debatmøde på skolen for børn fra 4. klasse og op.
Det var selvfølgelig en del af SFs valgcirkus, men om ikke andet viste besøget, at mange elever har sat sig ret godt ind i politik – og kunne stille gode spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.