Somaliere i Århus holdt forleden et debatmøde om demokrati, og der vil måske komme flere af slagsen – også med danskere. Debatmødet, som blev holdt i Foreningernes Hus, blev til i samarbejde mellem Allgargaar Charity Society, Somalisk Medie og Kultur Forening og Somalisk Fællesråd.

Det var et godt arrangement, sagde folk, og der var ønsker om flere lignende debatter om demokrati og muslimers deltagelse i samfundet. Derfor har arrangørerne planer om flere arrangementer med demokratidebatter i fremtiden.

"Inviter danskere til de næste arrangementer, så de kan høre, at vi er positive overfor integration i det danske samfund, og så vi kan ændre på muslimers dårlige image i Danmark," lød opfordringen fra flere deltagere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.