Det er Aarhus Kommune, som har ansvaret for at fjerne affald fra stien mellem Nordgårdskolen og City Vest. Og kommunen er nu også i gang med at bekæmpe de rotter, som gellerup.nu kunne berette om for snart en måned siden.

Kommunen har brugt længere tid på at efterforske, hvilken afdeling som har ansvaret for stien, og om det mon var Brabrand Boligforenings ansvar. Det er afklaret nu, og vejen er offentlig. Ansvaret for driften ligger hos Trafik og Veje. Trafik og Veje har kontaktet Natur og Vejservice, som har gjort noget ved rotteproblemet. Der vil blive sat flere giftstationer op i området, hvis det skønnes nødvendigt.

Tømning koster jo…
Men hvad med affaldsproblemet, som får rotterne til at leve i sus og dus? Det ser her ud til, at den skraldspand, der har været i stykker i lang tid, bliver lavet indenfor den næste uges tid. Men om der kommer flere affaldsspande til området, skal tages op til vurdering.

”Én ting er, hvad selve skraldspanden koster, men det koster også at tømme den igen,” siger Anne Møller Rasmussen fra Trafik og Veje.

Det vil blive vurderet, om behovet for flere skraldespande her i området er større end andre steder. Men ellers ligger hovedansvaret også hos de mennesker, som kaster affaldet, påpeger Anne Møller Rasmussen: ”De kan jo bare tage affaldet med sig, til de kommer til en skraldespand.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.