I den seneste tid er der blevet observeret rotter i området mellem City Vest og Yggdrasil. Rotterne piler frem og tilbage over stien. De lever tydeligvis godt af det affald, som ligger henkastet i de grønne arealer.
Rotterne er det store samtaleemne blandt beboerne, og mange er bekymrede over, om affaldet i området tiltrækker rotter.
Situationen giver anledning til at tage affaldsudfordringen op igen. Det drejer sig både om at få flere og bedre skraldespande i området. Men også om at passe på de skraldespande, der er. Og skraldespandene skal selvfølgeligt bruges.

Takket være Godhedsdagen d. 17.september, hvor mange frivillige deltog med at samle affald op, er der nu kommet bund i affaldet ved stien ned til City Vest. Men skal rotterne blive ved med at have kamp til stregen, så er det vigtigt, at der ikke kommer nyt affald til.

Meyerne vil i løbet af den kommende tid lave en ekstraordinær kampagne om affald ved stierne og rotteplagen.
"Gennem en kampagne vil vi gerne gøre alle beboere i området opmærksomme på problemet," siger projektleder hos Meyerne, Theo van Driessche.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.