Temaet er "Mennesker i Gellerup", når der på lørdag den 3. december er Jalla-festival i Foreningernes Hus fra kl. 14 til 21.30
Det er fjerde gang, Opgang2 Turnéteater byder på de såkaldte Jalla-festivaler, og det er første gang den holdes i Gellerup. En vigtig grund er at fejre, at serien "3 Minutter i Gellerup" med Søren Marcussen ved roret i snart et år har portrættet mennesker i og omkring Gellerup.
Derudover byder festivallen på to visninger af den debatskabende ”ghetto”-teaterforestillingen ‘Gidslest’, præsentations af Opgang2 Turneteagters talentskoles arbejde og kunstneriske og kulturelle indslag, blandt andet med en række af de mennesker der er blevet portrætteret i 3 Minutter i Gellerjup.
Der er "udsolgt" af madbilletter til spisningen, men alle må gerne komme forbi alligevel.

 Se hele programmet her
 
Om Jalla-Festivalerne
Jalla-festivalerne er del af Opgang2 Turneteaterss udviklingsprojekt ‘Andre Horisonter" – Et mobilt lokalteater i tilknytning til tre boligområder i Århus. Formålet med festivalerne er at synliggøre teatret for unge og voksne i Gellerup. Andre Horisonter og Jalla:4 er støttet af Fritids- & Ungdomsskolen Gellerup-Toveshøj, Statens Kunstråd, Bikubenfonden og Social- og Integrationsministeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.