I foråret 2011 igangsatte Opgang2 Turneteater en talentskole for unge mænd med flerkulturel baggrund, der ønskede at blive teaterskuespillere. Nu starter et nyt hold op.

Initiativet har allerede været en succes; blandt andet er to af holdets tidligere deltagere netop nu med i Opgang2 Turneteaters to forestillinger Gidslet og Hvor Regnbuen Ender, sammen med professionelle skuespillere.

Aldersgruppen 17-28
Er du mand mellem 17 og 28, har flerkulturel baggrund og er nysgerrig, stabil og modig? Har du skuespillerdrømme eller vil du bare prøve dig selv af på en scene og styrke din performance alle steder, også på job og uddannelse? Så grib chancen og vær med når t torsdag den 9. februar, når turneteatret  2012 starter et nyt talenthold op.

Undervisningen foregår hver torsdag klokken 19 – 22 og én lørdag, søndag eller hel weekend om måneden. De første tre omgange er en prøveperiode, hvor vi kan se hinanden an. Forløbet afsluttes med en visning på Aarhus Teaters store scene i forbindelse med kulturfestivalen JALLA:5.
 
Undervisningen er gratis og finder sted i det centrale Aarhus.
 
Vil du vide mere?
Kontakt talentholdsdeltager og undervisningsassistent: Jehad (2720 4077) og Pia Marcussen (4046 1357 / pm@opgang2.dk)
Se mere på turneteatres hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.