Kirkerne har deres spaghetti-gudstjenster – og nu får Globus1 også en omgang spaghetti-motion for familier. Fredag den 24. februar og yderligere tre fredage kan man brænde kalorier af og bagefter hive nogle nye indenbords.
Det er Globus1, som går sammen med Åbyhøj IF Gymnastik om et gratis tilbud til børnefamilier i Aarhus. Fire fredage kan de dyrke idræt sammen, være social med andre børnefamilier, alt imens kokken i caféen tilbereder et billigt børnevenligt måltid.
Hvornår er det?
Spring og Spaghetti foregår den sidste fredag i hver måned, februar til maj, fra kl. 16-19. I løbet af de tre timer vil der være forskellige gymnastikaktiviteter, hvor både børn og voksne kan være med.

  • Første gang er fredag d. 24. februar kl. 16-19
  • Anden gang fredag d. 30. marts kl. 16-19
  • Tredje gang fredag d. 27. april kl. 16-19
  • Fjerde gang fredag d. 25. maj kl. 16-19

www.globus1.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.