Nu skal der hentes kontingentkroner ind i Viby Syd IF. Som omtalt på generalforsamlingen mangler der kontingenter, fordi mange melder sig ind, men får ikke lige betalt de kroner, som det koster. Bestyrelsen lovede at få styr på den sag.
Og det kommer der nu, oplyser Rosita Ahmadian, som fortsat er formand efter det konstituerende møde i bestyrelsen.
"Vores fokus ind til sommer 2012 vil være kontingentopkrævning og forældreinvolvering. Vi har snakket om at lave medlemskort, som alle skal have med, når de kommer til træning. Kan de ikke fremvise kortet ved anmodning, sendes de hjem. Vi har også snakket om at lave stikprøve-kontrol på holdene. Det sammen vil ske i fodboldafdelingen," siger hun.
På det konstituerende møde blev Poul Holst Jensen valgt som kasserer, Paula da Neves som aktivitetsansvarlig for kvindeafdelingen og Sotheeswaran Selvarajah som aktivitetsansvarlig for fodboldafdelingen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.