I vinterferien var der mange sjove og spændende aktiviteter i Globus1 for børn.

En af dagene var forbeholdt piger, og denne dag skulle stå i sundheden tegn, hvor der var arrangeret aktiviteter, som kunne give alle sved på panden. De startede med en omgang fitness, hvor Fitness.dk-instruktøren Julie sørgede for, at pigerne fik pulsen op ved armbøjninger og med stepbænkene.
Så var fundamentet for en sund og livlig dag bygget op, og derefter kunne pigerne kigge forbi en juice-bod, hvor indehaveren af Juicestop, Dorthe Drachmann, lavede lækker juice. Der blev endda hentet juice i flere omgange, så det kunne betegnes som en succes.
Hvis man lige ville slappe lidt af efter den hårde fitness, kunne man sammen med boligforeningens Meyere lave sjove og mærkelige robotter, som var lavet af skrald, som Meyerne havde samlet op i området. Hvis man hellere ville være klar til fastelavn, kunne man, i det kreative værksted, lave en flot maske.

Kvinder med hat og skæg
Interkulturel Kvindeforening tog hat og skæg på og opførte en fantastisk og rørende forestilling om vejen fra terror og krig til friheden.
Der var indimellem de forskellige arrangementer lækker sund frokost i Globus1-caféen efterfulgt af en god eftermiddagssnack kreeret af Yaacoub Merhi. Hvis man ville have nogle gode sundhedstips med på vejen, var der også mulighed for at tage en snak med diætisten Mette Lauridsen, som gav gode råd om sund kost.

Sidst på dagen kom de unge fyre fra StreetSoccer.dk og fyrede op for en fed street fodboldturnering, som pigerne nød i fulde drag. Da arrangementet stod på hæld, var der kun den sidste begivenhed tilbage, som var den amerikanske film Mona Lisa Smile med Julia Roberts i hovedrollen. Der kunne de trætte piger endelig smide sig på madrasserne og slappe af efter en lang dag med masser af aktiviteter i hallen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.