Efter vi havde bragt artiklen om nedgang i omsætningen i City Vest pga. busomlægningerne, kom der en henvendelse fra en borger i Brabrand, som også har problemer med at komme til City Vest.

I Risskov har protester og underskriftsindsamlinger medført, at Midttrafik har lyttet til brugerne af dette center og lavet busruterne om, så den igen kommer til at køre forbi Veri Centret. Men i Gellerup hvor City Vest befinder sig, er der endnu ikke blevet lyttet til borgerne eller ledelsen i City Vest, som har forsøgt at komme i dialog med Midttrafik.
Færre busser til Gammel Brabrand
Børge Nielsen, som bor i Gamle Brabrand, reagerede på artiklen ”Nye busruter koster kunder i City Vest” ved at forklare, at man også har fået problemer hos dem. De skal nemlig også skifte bus når de skal i City Vest, mens de før omlægningerne kunne tage linje 16 helt derind.
Nu skal de tage 15eren, skifte ved Hejredalsvej til nummer 4A som derefter stopper ved City Vest.
Han påpeger også, at de har forsøgt at komme Midttrafik i tale, både med læserbreve, breve fra grundejerforeninger og Brabrand fællesråd, men de har intet hørt.
Hvis man bor tæt på Silkeborgvej, kan man tage nummer 11, men som Børge Nielsen påpeger, er stoppestedet uden læskur.” Prøv det på toppen af viadukten i regn, slud eller sne,” slutter Børge Nielsen sin klage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.