Gellerup.nu har fået lov til at plukke fra en artikel i Skræppebladets indstik om helhedsplanen. Den handler om de medarbejdere, der i 2015 flytter ind i Teknik og Miljøs kommende forvaltningsbygning på Edw. Rahrs Vej i Gellerup.
Merete Odgaard er arkitekt og arbejder i Planlægning og Byggeri, som i dag er placeret på Kalkværksvej. Hun blev meget glad for nyheden om, at hun om få år får arbejdsplads i Gellerup:

"Gellerup er mit nærområde. Jeg bor tæt på, og jeg har flere gode oplevelser med området end dårlige. Jeg kommer til at kunne gå til arbejde og får stort set ingen transporttid til mine børns institutioner. Så personligt er det kun positivt for mig.

"Fagligt er det en klar fordel, at forvaltningen bliver samlet frem for nu, hvor vi sidder spredt på forskellige adresser. Vi får en meget mere dynamisk arbejdsplads. Som arkitekt synes jeg også, at det bliver utroligt spændende at være en del af den proces, der er i gang i området og få mulighed for at følge den på første hånd.

Der er selvfølgelig også medarbejdere, der er knap så glade for at flytte til
Gellerup. Ifølge Merete er der en del medarbejdere, der er kede af, at de ikke længere skal arbejde i midtbyen tæt på butikker og banegård med de fordele, der er ved det. På den anden side er bilpendlerne glade for, at de ikke længere skal have deres bil gennem morgentrafikken ind til byen.

Halverer transporttiden
Også Jesper Frandsen, som er trafikplanlægger i Trafik og Veje, som i dag er placeret på Grøndalsvej i Viby, har kun positivt at sige om udflytningen til Gellerup.
"Jeg får halveret min transporttid til arbejde. Jeg kender området og har ikke nogen forbehold over for Gellerup, så jeg glæder mig rigtig meget til, at Teknik og Miljø skal samles der. Fagligt set bliver det et kæmpe plus at få en samlet forvaltning, så for mig er der kun fordele ved det," siger Jesper Frandsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.