Forleden havde Gellerup Museum besøg af en lidt anderledes gruppe end til daglig.

Det var nemlig museumslejlighedens tidligere beboere, som kiggede forbi i forbindelse med et polterabend-arrangement for Mikkel Kjær Andersen, der boede i lejligheden på 6. sal i nummer 16 på Gudrunsvej fra 1995 til 1999.

"Vi var oprindeligt fire fyre, som flyttede ind. Og jeg kan huske, at vi kaldte lejligheden for Bollektivet," fortæller Mikkel Kjær Andersen, der på besøget i museet blandt andet var ledsaget af to af de venner, som han oprindelig flyttede ind i lejligheden med.

"Det var nogle rigtig gode lejligheder, og her var gode faciliteter og gode naboer. Jeg var altid glad for at bo her, og vi brugte også Bazaren rigtig meget," siger den kommende brudgom, der pludselig også husker mange sjove hændelser fra årene i kollektivet.
Fest hver tirsdag
"Vi var altid primært studerende, der boede her. Og i mange år holdt vi fest hver tirsdag for at fejre den dag, som vi var flyttet ind. Og så var der også noget med, at der en nat gik ild i frituregryden, men heldigvis brændte lejligheden ikke af."

En af deltagerne i selskabet efterlyser lejlighedens ølskab, som ikke længere findes på museet. Han havde på et tidspunkt også i kort tid adresse i Bollektivet, som eksisterede som kollektiv i 14 år indtil marts 2009, hvor Gellerup Museum rykkede ind i lejligheden.

Efter en lille times genoplevelse af de glade ungdomsdage på sjettesalen på Gudrunsvej 16 tog polterabendsselskabet videre ud i byen i festligt humør.
Gellerup Museum

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.