Skisæsonen indledes søndag den 23. september, når Aarhus Skiklub kl. 10-12 indbyder til gratis rulleski-træning i Hasle Bakker.

Succesen gentages. Også i dette efterår indbyder Aarhus Skiklub alle interesserede til rulleskiløb og gratis træning på asfaltstierne i Hasle Bakker. Klubben har tidligere arrangeret en række åbne rulleski-træninger i området med overvældende fremmøde af både børn og voksne.

Det er baggrunden for, at klubben har besluttet at gentage aktiviteterne i dette efterår.
Tre søndage står erfarne instruktører klar med rulleski, stave og gratis instruktion i den efterhånden meget populære aktivitet, som både erfarne skiløbere bruger som træning, inden snesæsonen, men som også er blevet en helt selvstændig disciplin, som dyrkes både som motion og konkurrencesport, og fordi det simpelthen er sjovt. Også mange motionsløbere bruger rulleski som supplement til løbetræningen eller i forbindelse med genoptræning efter skader.

Rulleski-aktiviteterne har udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Lenesvej for foden af den store bakke. Når deltagerne har fået lært den fornødne teknik, er der mulighed for at løbe skiløb på asfaltstierne rundt om bakkerne.

Der er mulighed for gratis at låne skiudstyr, idet Aarhus Skiklub råder over rulleski og støvler i mange størrelser. Deltagerne skal selv medbringe knæbeskyttere og cykelhjelm. Skiløbere, der selv har rulleski, er også meget velkomne til at møde frem.

I spidsen for aktiviteterne står instruktør Kaj Jensen fra Aarhus Skiklub. Aktiviteterne foregår første gang søndag den 23. september kl. 10-12. De to næste arrangementer finder sted søndagene den 30. september og den 7. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.