Har du interesse for konfliktløsning, kristen-muslimske relationer eller Afrika, er her et tilbud, der vil interessere dig.
Tirsdag den 25. september kl. 19-21 kan du komme til et temamøde om netop disse emner i Foreningernes Hus.
Besøg af afrikanske fredsstiftere
Anledningen til temamødet er et besøg i Danmark af tre markante fredsstiftere fra Afrika. Det drejer sig om Sheikh Abu-Bakarr Conteh og Pastor Moses Khanu fra Sierra Leone, samt Dr Johnson Mbillah fra Afrikas ældste dialogorganisation, PROCMURA.
Det var Sheikh Conteh og pastor Khanu, der opsøgte rebellerne i junglen under borgerkrigen i Sierra Leone. Deres besøg inspirerede til fredsforhandlinger og sammen spillede de en vigtig rolle i forsoningsarbejdet.
Mulighed for tolkning
Mødet ledes af antropolog Sami Saidana og forfatter Malene Fenger-Grøndahl, og det foregår på engelsk. Der vil dog være mulighed for tolkning til dansk, somali og arabisk ved bordene, oplyser arrangørerne.
Arrangementet er gratis og åbent for alle.
Temamødet er arrangeret af Kurdisk forening, Gellerup kirke, Helligåndskirken, Møllevangkirken, Somali Community in Denmark, Mission Afrika, Hasle kirke og Somalisk Familieforening.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.