En større gruppe yngre mænd kører fuldstændig vanvittigt i bil i Gellerup, og Edwin Rahrs Vej er den vej, som almindelige beboere frygter allermest. Man går ikke over for grønt uden at se sig grundigt for.
TV2 Østjylland har et tema om hensynsløs kørsel, og i Vestbyen er der udbredt "rådden" kørsel, blandt andet på Silkeborgvej, Aaby Ringvej og nok især på Edwin Rahrs Vej.
Det er endda unge mænd fra bydelen selv, som udsætter deres medbeboere for livsfare. Og de har ikke dårlig samvittighed. TV2 Østjylland filmede en vanvittig scene ved udkørslen fra Bazar Vest, hvor en ung tumpe trodsede samtlige færdselsregler og endda selv kørte galt og vendte rundt, da han speedede op.
Vil ikke spilde kostbar tid
TV2-journalist Frederik Roland fik en snak med manden, Ayub Sedigh, og denne havde ikke dårlig samvittighed. Han ville ikke spilde to minutter af sin kostbare tid på at vente på grønt lys. Han "ser sig for", påstod han, og derfor kunne han godt tillade sig at gøre over for rødt lys.
Politiet ønsker nu at tage fat i den navngivne mand – han står til en stor bøde og betinget frakendelse af kørekortet, sagde politimester Jørgen Illum til TV2 søndag aften.
Heldigvis er der også dem, der er blevet klogere. TV2 talte med Bilal Mlay, som tidligere har kørt over for rødt, men nu er blevet mere voksen og fået familie – nu tager han sit liv mere seriøst, siger han.
Se indslaget på TV2 Østjylland her
Har du eksempler på hensynsløs kørsel i Gellerup – eller har du forslag til, hvordan man får trafiktosserne til at forsvinde – så skriv en kommentar i boksen til højre – eller skriv en mail til birger@bydele.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.