I efterårsferien var det endnu en gang tid til, at Allan Fisker kunne sende en fuldt pakket container af sted til Riga. Her har Allan gennem mere end 10 år støttet et børnehjem, som får stor glæde af de mange kasser med genbrugstøj, sko og legetøj, som han indsamlinger og pakker i brugte banan-papkasser i sin kælder på Bentesvej.

Arbejdet med at fylde containeren begyndte allerede torsdag aften, hvor de første banankasser blev slæbt ud af kælderrum og op fra Allan dybe kælder.

1638 kasser med genbrug
Selv om flere af de faste slæbere meldte afbud på grund af efterårsferien, så gik arbejdet hurtigt med at få stablet de 1638 banankasser, som kan presses ind i den store 45 fods container. Og klokken 13.30 fredag eftermiddag blev den sidste kasse banket på plads, og Allan kunne tilfreds låse containeren af og vente på, at den blev afhentet sidst på eftermiddagen.

Denne gang blev containeren fyldt med 130 kasser med sko, 49 med legetøj, 28 med tasker, 28 med køkkenudstyr og 1403 med genbrugstøj.

Støtteforening 10 års jubilæum

I julen 2001 blev Allan som den første kåret som Årets Østjyde på TV2-Østjylland, og kort tid derefter blev ”Støtteforeningen Allan Fiskers børnehjem i Riga” stiftet. Derfor kan foreningen i år fejre 10 års jubilæum. Og det bliver fejret med en reception lørdag den 1. december kl. 15-17 i Yggdrasil.

Det koster 100 kroner om året at være medlem af støtteforeningen – hvor alle bidrag går til at støtte, at alt det tøj og andet nyttigt genbrug, som Allan indsamler, kan blive sendt med container til Riga.

Du kan læse mere om støtteforeningen på www.allanfisker.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.