Trods protester vil kommunen lukke Sigridsvej, ikke kun for biler, men for al firhjulet transport. Vejstykket mellem Dortesvej og Hejredalsvej vil helt forsvinde. Kommunens plan er, at al kollektiv trafik skal flyttes ind på den kommende bygade.
På borgermødet i september om veje mm. i helhedsplenen sagde trafikplanlægger Merete Odgaard, at Sigridsvej derfor ikke vil lukke, før Bygaden er åbnet.
Det stiller dog ikke beboerne i Skovgårdsparken tilfredse. Fra den vestlige del af Skovgårdsparken til Bygaden er der langt, så mange vil blive afskåret fra at benytte kollektiv trafik. Lukningen kommer i offentlig høring sidst på året – så kan beboerne sende kommentarer.
Men selv om der går mindst fem år, før Sigridsvej kan lukkes, så bruger Midttrafik alligevel lukningen til at afvise Gellerupparkens og Toveshøjs ændringsforslag til buslinjer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.