Nytårsudtalelse: Vi har bedt personer med tilknytning til Viby Syd om at pege på, hvad der lykkedes for dem i 2012 – hvad de vil arbejde mere med – og hvad deres personlige vision for Viby Syd er.
Jesper Bentsen, Koordinator i HotSpot, skriver:
Hvad er lykkedes?
I 2012 valgte nogle af HotSpots unge, at komme ud af ledighed og kriminalitet og over i uddannelse. Det er godt. Sammen med andre lokale aktører fik vi iværksat forskellige ”spor” til fordel for de mennesker, som bor og opholder sig i lokalområdet.
Jeg er stolt over at have været med til at iværksætte en proces omkring Hash-initiativet og som, er mit ønske til 2013 vil blive mere handlingsorienteret.

Konkrete planer
HotSpot vil i 2013 arbejde for større inddragelse af de unge i fællesskaberne og være med til at lave arrangementer, der også i praksis inkludere alle beboere i lokalområdet. ”Far til Far-netværket” og deltagelse i Pigeklub, samt videreførelsen af UTUS er ’spor’ som HotSpot vil være med til at styrke og videreudvikle i det nye år.
Personlig vision
Mit ønske for Viby Syd i de kommende år vil være, at mangfoldigheden og pladsen til forskellighed vil blive styrket yderligere. Det er super, at være med i et forpligtende fællesskab under Helhedsplan Viby Syd. Jeg ønsker alle et godt nytår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.