Der er mange, som er med til at gøre Gellerup og Toveshøj til et godt sted at bo, leve og arbejde i. Det vil Samvirket gerne give et skulderklap for og derfor uddeler de Samvirkets Pris til en person, der har gjort en ekstra indsats.
Kender du en person, som har gjort en særlig indsats i Gellerupparken eller Toveshøj, så skal du kontakte Samvirkets sekretærer, Ulla Bording Jørgensen, ulbo@bbbo.dk, tlf. 6155 8561, eller Helle Hansen, helhan@aarhus.dk, tlf. 2920 8978. Du skal fortælle dem: hvem personen er, hvilken forening, gruppe eller arbejdsplads, din kandidat kommer fra, og hvad han eller hun har gjort, som fortjener en pris.
Det er tredje gang Samvirket uddeler denne pris. Den første modtager i 2011 var ildsjæl og boksetræner Jan Thieleman fra Brabrand Bokseklub.  Sidste år gik prisen til Wissal Al-Arid fra Aktiv Kvindeforening.
Du skal kontakte en af Samvirkets sekretærer senest torsdag den 17. januar 2013, for at være med til at stemme på hvem skal vinde årets Samvirkets Pris. Den uddeles på Samvirkets årsmøde den 29. januar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.