Den 30-årige Abdinasir Said Abdille er en rollemodel fra Somalia, og han har boet Danmark i omkring 18 år. Abdinasir Said har gjort sig bemærket i Århus og Gellerup i forbindelse med sin erhvervsjuridiske uddannelse og med de mange arbejdsområder, som han har været i gang med. Desuden har han åbnet sit eget juridiske kontor.

Det hjælpsomme menneske
Abdinasir bor på Bentesvej i Gellerup og har sine forældre og søskende boende rundt omkring i Århus. Han er fra en veluddannet familie. Abdinasir er velkendt blandt det somaliske folk i Århus. For ham er det vigtigt, at man hjælper hinanden og spørger hinanden til råds. Og i denne forbindelse bruger han sine juridiske kundskaber til at hjælpe andre. Dette gør ham til et menneske med et stort hjerte.

Det at lære noget og uddanne sig har altid været meget vigtigt for Abdinasir. For ham er det det, der driver værket.

"Nu kan jeg arbejde med mange områder inden for jura, er snart færdig med min kandidat inden for erhvervsjuraen, og har også arbejdet som studentermedhjælper hos Advokaterne Vest og Den Sociale Retshjælp,” pointerer han.

Advokaterne Vest var stedet, hvor han fik et godt indblik i, hvordan man skal arbejde med juraen og sagsbehandlingen, samt hvordan man juridisk set skal formulere en skrivelse.

Iværksætteren
Iværksætteren Abdinasir er et meget målbevidst og overbliksorienteret menneske. Han vil gerne hjælpe folk, der har brug for juridisk rådgivning. På den anden side er Abdinasir udadvendt og god til at kommunikere, så man vil være i professionelle hænder, hvis man får hans juridiske hjælp.

Det vigtigste for ham er at vise, at han er ansvarsbevidst og resultatorienteret, og at folk stoler på ham. Han er sin egen chef, hvilket vil sige, at han står til ansvar for alle de valg og beslutninger, som han træffer. “Tingene skal gøres rigtigt, hvis man vil gøre et solidt arbejde.”

Abdinasir kan til sommer kalde sig erhvervsjurist, men han har allerede åbnet sin juridiske virksomhed ved navn PLEX i Hasle. På nuværende tidspunkt har han hjulpet flere klienter, bl.a. har han repræsenteret en klient ved byretten inden for småsagsafdelingen på 50.000 kr., hvor han vandt sagen.

Abdinasir har ansat en 25-årig jurist, Ayan Abdullahi Hussein. Hun har taget sin uddannelse i England og Skotland. Ayan er en meget dygtig pige, som vil være en del af det juridiske arbejde på kontoret.

Abdinasir og Ayan kan tilsammen dække de erhvervsjuridiske og almene juridiske felter, og Abdi understreger, at alle er velkomne hos ham.

Home Sweet Home
For Abdinasir er Gellerup stedet, hvor han bor. Det er stedet, hvor ham og hans familie i mange år har boet. For ham er Gellerup som alle andre steder. “I Gellerup bor der folk fra forskellige nationalitet, og vi er alle forskellige.”

www.plex.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.