Det er ikke kun baller og lår, der skal strammes op i Viby Syds idrætsforening. Efter et år med en del manglende betalinger af kontingenter, strammes der nu op på reglerne i Idrætsforeningen i Viby syd.

Formand for idrætsforeningen, Rosita Ahmadian, siger om problemerne:
”Vi har været for søde i idrætsforeningen, men den går ikke længere. Det går jo udover alle i foreningen, når vi hele tiden skal bruge ressourcer på at indkræve kontingent. Vi er nødt til at lave kontrol, også selvom at vi helst vil undgå det. Vi ville jo hellere bruge ressourcerne et andet sted.”
I Viby Syd Idrætsforening har de altså taget konsekvensen af de manglende betalinger. Det er nu således, at man betaler 200 kr i kontingent to gang om året. Betaler man ikke sin kontingent, ja så kan man ikke deltage i idrætsforeningens aktiviteter.
”Har man ikke betalt sit kontingent efter anden gang, så sendes man altså hjem,” siger Rosita Ahmadian.
Manglende opbakning fra forældre
I bestyrelsen for Viby Syd håber de på, at problemerne nu løser sig.
”Vi håber, at medlemmerne vil være med til at bakke op omkring idrætsforeningen, og en af måderne er jo at betale sit kontingent,” siger Rosita Ahmadian.
Bestyrelsen i Viby Syd Idrætsforening synes i det hele taget, at der har manglet opbakning fra især forældrene, som mangler at komme på banen.
Derfor håber bestyrelsen med Rosita Ahmadian i spidsen, at de får nogle nye engagerede bestyrelsesmedlemmer, der har tiden og ressourcerne til være aktive i bestyrelsen, når foreningen holder generalforsamling d. 16 januar 2013.
www.vibysydif.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.