I samarbejde med Samvirket stod Den Aktive Kvindeforening for to dages aktiviteter for piger i juleferien. 
Den 22. og 23. december 2012 havde kvinderne fra håndarbejdsafdelingen i Den Aktive Kvindeforening to kreative dage i Vejledningscentrets lokaler på Dortesvej 23. Der kom omkring 50-65 piger de to dage.
Den første dag blev der lavet mange smykker, hårpynt, øreringe og perlehalskæder. På trods af snestormen den anden aktivitetsdag kom der rigtig mange piger. Vi havde ikke forventet, at der skulle komme så mange.
Den anden dag arbejdede pigerne med filtning. Pigerne syntes, at det var rigtig sjovt at prøve det. Der blev lavet mad til de børn, der var mødt op den sidste dag og vi afsluttede aktiviteterne med at spise kage. Derefter gik børnene ud for at lege i sneen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.