Er du ung og har du lyst til at hjælpe en ny lektiecafe i gang, så står børnene parat nu. Somaliske Børn og Bedsteforældre udvide nu sine aktiviteter til en lektiehjælp hver lørdag og søndag fra 13-18.
Men bare rolig: du skal ikke stå til rådighed hele tiden og hver weekend. Næstformand i foreningen, Hanan Yusuf, fortæller, at lektiehjælperne selv kan bestemme, hvor mange timer de vil lægge i det frivilige arbejde.
”Vi har 10-20 børn fra 1. til 7. klasse, der gerne vil have hjælp – stort set i alle fag. Det må gerne være unge etniske danskere, der er lektiehjælpere, for det er et af vore mål at skabe bedre integration med etniske danskere,” siger Hanan Yusuf.
To ønsker mere
Foreningen har et par ønsker mere:
”Hver fredag kl. 16-17 har vi en time i Nordgårdhallen, og vi vil gerne have en ung sportsinteresseret dreng til at træne vore børn i fodbold, håndbold eller andre aktiviteter. Igen må det gerne være en etnisk dansk dreng,” fortæller hun.
”Og så har vi danskundervisning for voksne somaliere, og hvis en etnisk dansker har lyst til at undervise,” vil det være rigtig godt!”
Kontakt
Hanan Yusuf kan kontaktes på 7160 1266, og formand Najma Mohamoud kan kontaktes på 2810 4437. Man kan også skrive på mailadressen somaliske.bbf@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.