To Gellerup-søstre er med i underholdningsserien X-Factor. Hind og Yasmin Faris fra Gudrunsvej klarede sig begge så godt i den første audition, at de er videre i det såkaldte Super Bootcamp. Her skal feltet indsnævres voldsomt, da rigtig mange talenter deltager på Bootcamp.
Yasmin er 21 år, Hind er 16. De optrådte hver for sig, og deres mor stod udenfor og fulgte nervøst med på monitoren. Yasmim lagde ud med en Adele-sang, mens lillesøster Hind havde taget et Jason Chen-nummer med.
Du kan se de to søstres sange her. Begge piger fik alle dommerstemmer med sig, og der faldt rigtig flotte ord til begge. Og en opfordring til at tage den med ro… Især Hind var lidt forvirret i starten, men sang flot igennem.
Hvem ved, måske vil dommerne have pigerne til at gå sammen i en gruppe, da der er utroligt mange talenter under 25 år, mens kun få grupper er gået videre.
Uanset hvordan X-Factor forløber for de to søstre, har de tænkt sig at dyrke deres sangtalenter.
I en helt anden verden
Til Lokalavisen siger de, at det hidtil mest har været under private forhold, at de har sunget.

"Jeg er i en helt anden verden, når jeg synger. Jeg kan være glad eller ked af det – lige meget hvad, så gør sang mig i et bedre humør, og jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden musik," siger Yasmin Faris, som til daglig går på HG, mens lillesøsteren går i 9. klasse på Sødalskolen.

"Vi synger så meget, at vores familie snart får spat," smiler Hind.
Du kan ‘like’ Jasmin og Hind på deres fælles Facebookside her

DR X-Factor hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.