Hvis du er interesseret i det boligsociale arbejde og har visioner og ledererfaring, så har du mulighed for at få din drømmestilling i Gellerup. Brabrand Boligforening har søndag opstået stillingen som boligcocial leder.
Lederen skal være chef for de boligsociale medarbejdere, hvoraf størstedelen ikke er ansat endnu. Som omtalt ligger der en ansøgning til en ny boligsocial helhedsplan inde hos Landsbyggefonden, og selv om der ikke er sagt ja til hele planen endnu, så har fonden dog sagt ja til, at den boligsociale leder kan ansættes nu.
De nye boligsociale medarbejdere skal først ansættes senere til forår/sommer, og det skal lederen være med til.
I øjeblikket er Rune Utoft fra boligforeningen både administrationschef, personalechef og leder af de nuværende boligsociale aktiviteter, som er Fritidspatruljen, Samvirket og Foreningernes Hus. Fremover skal det nye boligsociale lederjob udfylde en hel stilling.
Sådan ser han/hun ud
Sådan "ser" lederen ud ifølge det nye jobopslag:
"Den nye boligsociale leder brænder for det boligsociale arbejde og har formentlig en akademisk uddannelsesbaggrund, men andre tilsvarende uddannelsesmæssige baggrunde kan også være relevante. Der forudsættes ledelseserfaring, hvor den nye leder navigerer sikkert i en politisk styret organisation og kan bygge bro mellem områdets mange forskellige interesser."
Og "I ledelsesarbejdet kommunikerer den nye leder overbevisende, udviser overskud og kan se mulighederne for udvikling af det boligsociale arbejde. Ledelsesstilen er resultatorienteret og delegerende med fokus på samarbejde og dialog."
Lederen skal kunne koordinere det boligsociale arbejde i takt med gennemførelsen af den fysiske handlingsplan – plus en hel del mere.
Lønnen er i underkanten af 600.000 kr.
Har du tænkt dig at søge? Læs mere hos rekrutteringsfirmaet Muusmann.com- og ansøgningsfristen er 5. februar. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.