Tirsdag den 29. januar holder Samvirket i Gellerup og Toveshøj sit 6. årsmøde. Mødet foregår i Foreningernes Hus og er en festdag, som både favner professionelle og frivillige ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre Gellerupområdet til et godt sted at bo.
I år sætter Samvirket fokus på kulturen i Gellerup, som netop har modtaget en stor vitaminindsprøjtning i form af tilskud fra Gellerup Kulturmidler, der blev uddelt inden juleferien.
I forbindelse med årsmødet er alle de kommende kulturinitiativer blevet inviteret til at komme forbi og fortælle om deres aktivitet, som går lige fra bænkemaleri til tunnelforskønnelse, tegne/malekursus og musik og teater-arrangementer.
Tredje ildsjæle-pris
Det er også på årsmødet, at Samvirkets Pris uddeles til en person, som i løbet af 2012 har gjort en særlig indsats for området. Her har alle haft mulighed for at indstille kandidater, hvorefter fem bliver nomineret til prisen, som på mødet uddeles til vinderen.
Det er tredje gang Samvirket uddeler denne pris. Den første modtager i 2011 var boksetræner Jan Thieleman fra Brabrand Bokseklub. Sidste år gik prisen til Wissal El-Arid fra Den Aktive Kvindeforening.
Endelig skal Samvirkets årsmøde også udpege nye medlemmer til den styregruppe, som i løbet af året er med til at forberede og planlægge Samvirkets fire kvartalsmøder. Møderne er grundlaget for det omfangsrige netværkssamarbejde på tværs, hvor både skoler, politi, kirke, moske, boligforening, klubber, foreninger og ildsjæle er med til at gøre Gellerup bedre at bo og leve i.
Samvirkets Årsmøde er åbent for alle interesserede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.