På lørdag den 2. februar er alle 15-25-årige i Gellerup inviteret til en eftermiddag i Yggdrasil med rap, gode historier, snak og pizza. Vi kalder det ”Hvad snakker du om?”, fordi vi gerne vil høre din mening og din historie.Det starter kl. 14.30 og slutter kl. 17.30 med pizza.
"Vi" er gellerup.nu, AarhuSomali og Al Nour Ungdomsforening, og vi vil finde ud af, om der er unge i Gellerup, som har lyst til at arbejde mere med at fortælle, digte, journalistik, foto, raptekster, film og så videre.
Vi har inviteret to unge, der allerede har gjort det rigtigt godt, det med at fortælle: rapperen MG (Mohammed Ghassan) og journalisten Farhiya Khalid
Hvis det viser sig, at der er et pænt antali Gellerup, der siger ”Yes – vi vil gerne arbejde mere med det her”, så har vi en succes, og vi vil arbejde videre med at lave et tilbud for jer ”Gellerup-Talenter”.
Farhiya Khalid – journalist.
MG – rapper.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.