Er du en mand, mellem 45 og 70 år og vil tage pænt tøj på på lørdag – så kan du være statist i en ny thriller til TV, som et amatørfilmhold optager i Aarhus. Nogle fra holdet kommer fra Filmprojekt Gellerup, og derfor brugte filmmand Niels Christiansen lejligheden til at efterlyse statister i aftes, da han selv var kameramand på Samvirkets Aarsmøde.
"Thrillerserien har fået titlen "Ikke Et Ord". Vi har lavet en del research på hemmelige loger og de mange konspirations-teorier, som man støder på i forbindelse med disse, og vi har skrevet et stramt plot på den baggrund," siger Niels Christiansen.
Lørdag den 2. februar starter optagelserne i TDCs bygning i Slet. Her mødes betydningsfulde mænd for at diskutere rigets fremtid. Hertil søger holdet statister i alderen 45 – 70 år, der ejer et sæt fint tøj. Gerne et jakkesæt, som ser ud af noget. Slips er en smagssag og ikke nødvendigt.
"Af hensyn til vagten SKAL vi vide hvem der kommer dagen forinden, og helst ikke klokken 10 om aftenen," siger Niels og understreger, at man skal kontakte instruktør Svend Colding på tlf. 21207083 eller mail svendcolding@gmail.com
Statisterne skal ikke sige noget. "Lønnen" er kaffe og godter.
"Vi starter klokken 10.00 og slutter af senest 17.00, men går det godt, standser vi jo nok før."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.