Get2Play er en ny kulturskole under Fritidscenter Gellerup-Toveshøj. Projektet har fået tildelt støtte i form af 100.000 kr. fra Gellerup Kulturmidler. ”Vi er en kreativ platform, hvor de unge kan komme og deltage i forskellige kulturelle aktiviteter, såsom musik (herunder Rap Akademiet, som nu er en del af Get2Play), dans, multimedieproduktion, DJ-ing, teater – og hvad de unge ellers kunne have af spændende ideer. Vi tager udgangspunkt i, hvad de unge har lyst til at arbejde med” siger projektkoordinator Rasmus Brandt Lauridsen.

Projektet er en del af Fritidscenter Gellerup Toveshøjs ungetilbud, der bl.a. indeholder Get2Job, Get2Ed(ucation), og Get2Play. Altså, "job, uddannelse, og kultur".

”Det er vigtigt for os, at det er de unges egne ideer og ønsker, der bliver realiseret i form af de aktiviteter, vi tilbyder. De unge skal selv være med til at udforme indholdet og sætte dagsordenen. Vi håber desuden på, at kunne skabe synergi på tværs af vores forskellige aktiviteter, så de unge kan arbejde sammen omkring fælles projekter og produkter” fortæller Rasmus.

Musikken bliver delt med Aarhus C

Get2Play samarbejder for tiden med bl.a. Aarhus Jazz Orchestra, Den Jyske Opera, og Images festivalen. ”Vi vil meget gerne give de unge fra Gellerup Toveshøj muligheden for at indgå i kreative samarbejder med nogle af byens etablerede kulturinstitutioner og på samme tid sætte fokus på nogle af de mange talenter, vi har her i området” siger Rasmus.

Dette kom bl.a. til udtryk i januar, da Get2Play optrådte med Rap Akademiet under Musik Aarhus Festival på spillestedet Atlas. ”Vores unge talenter gjorde det rigtig godt, og det var en fornøjelse af være repræsenteret til et stort arrangement som Musik Aarhus Festival. De unge får meget ud af at prøve
kræfter med den mere professionelle del af musikscenen i byen, og vi får skabt noget synlighed og et netværk omkring projektet"

Find Get2Play på:
www.facebook.com/get2play.nu
http://get2play.tumblr.com/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.