Til Samvirkets årsmøde kunne man høre, hvad de forskellige foreninger og projekter har planlagt af nyt i 2013. Blandt dem var Fortællinger fra Gellerup/Toveshøj. Den Gamle By vil forsætte i det næste halve år med at give beboerne i Gellerup mulighed for at fortælle deres historie om at bo og leve i Gellerup.
Den Gamle By søger folk, som vil være med til at give Gellerup/Toveshøjs beboere en stemme over for omverdenen og vise området indefra. DGB mener, at alles historier er vigtige, og at alle har noget at bidrage med.
I år sætter projektet mere fokus på de unges fortællinger. Gellerup.nu snakket med Danielle Sekwati, som er projektkoordinator for Fortællinger fra Gellerup/Toveshøj, ”Vi vil gerne have de unge til at fortælle om, hvad deres drømme for Gellerup om 10 år er. Temaet ligger i ’forandring’, men vi vil også have dem til at formidle historie fra tidligere.”
Projektet kan også præsentere en ny medarbejder, Raida El-Kaatib. Raida kommer fra Gellerup og er Danielles højre hånd. Hun skal hjælpe med at skabe netværk, og finde folk som vil deltage i projektet. ”Jeg er ikke bare interesserede i selve projektet, jeg bil også gerne bruge min erfaring til at komme ind på socialrådgiver uddannelsen,” siger Raida.
Hvis du vil høre om eller deltage i Fortællinger fra Gellerup/Toveshøj, kan du kontakte Danielle på e-mail dgs@dengamleby.dk eller på tlf. 41 85 08 61.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.