Hvis du bor i Gellerup eller Toveshøj og er billedkunstner, forfatter, musiker, fotograf, streetartist eller arbejder med et andet kreativt fag, så er det dig, vi leder efter.
Sigrids Stue inviterer alle kunstnere i Gellerup og Toveshøj til at deltage i et netværk, hvor der er mulighed for at møde mennesker med samme interesser på tværs af fag og arbejdsområder. Vi ønsker at skabe et sted, hvor kunstnere fra området kan mødes og udveksle erfaringer, blive inspireret til nye samarbejder og projekter, udvikle nye teknikker og blive præsenteret for det kreative miljø i Aarhus.
Kig forbi og se, om det er noget for dig. Det koster ikke noget at være med, og man kan deltage så meget eller så lidt, som man har lyst til. Første møde bliver holdt tirsdag d. 19. februar kl. 19-20 på Gudrunsvej 16, 6. th., hvor vi har lånt en stue i Gellerup Museum. På mødet vil vi fortælle om vores idéer med netværket og lytte til dine forslag og tanker.
Hvis du vil deltage, kan du sende en mail på asnc@sigridsstue.dk – eller bare møde op.
Sigrids Stue er også med i samarbejdet om at lave en kunst margueritrute. Læs artiklen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.