Foreningen Familienetværk tilbyder nu en nødpasning af skolebørn, der ikke kan komme i skole på grund af lockouten mod lærerne. Det er fortrinsvis for de 45-50 børn, der er en del af Familienetværk, men Ilham Mohamed fra foreningen siger, at der nok kan blive plads til lidt flere, hvis de henvender sig.
Tirsdag brugte de til at skaffe aftaler i hus, og det betyder, at fra onsdag morgen arrangeres pasningen sådan:
"Jeg har pigerne hjemme hos mig, hvor vi laver forskellige aktiviteter som læsning og håndarbejde. To andre mødre tager sig af drengene, og desuden har vi fået lov til at være udendørs på Legepladsen Troldhøjen," siger Ilham Mohamed.
Denne ordning fungerer i denne uge. Ilham kan ikke selv stå for pasning i næste uge, hvis konflikten fortsætter, og så kommer der en anden løsning, lover hun.
Familienetværkets børn går på flere forskellige skoler. Nogle af dem kører normalt i bus til skoler uden for Vestbyen, og her er problemet, hvad de må foretage sig, når der ikke er nød-undervisning. Derfor er der stort set tomt i busserne i disse dage – forældrene har sat gang i nødpasning.
Se kontaktmuligheder til Familienetværk her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.