Så er der gratis Zumba-undervisning for piger mellem 10 og 13 år. Det sker i Globus1 lørdag d. 6. april kl. 13, hvor du kan danse sammen med praktikanterne Raghda og Nurhan.
De er i gang med at tage en Zumba Instruktøruddannelse,  og i forbindelse med deres praktik vil de nemlig gerne undervise alle piger mellem 10-13 år, som har lyst til at danse Zumba. Zumba-dans er en kombination af blandt andet hip-hop, salsa, mavedans og kampsport , og så er det tilmed en sund og sjov måde at dyrke fitness på.
De sætter gang i Zumbaen i Gellerup
Raghda Ali og Nurhan Bahani er begge 17 år gammel og kommer fra Gellerup. Det er i samarbejde med Åbyhøj IF Gymnastik, at de unge kvinder er under uddannelse til at sætte gang i Zumbaen i Gellerup. Det bliver nogle lørdage i april og maj måned, hvor piger kan komme og deltage i gratis Zumba. Datoerne for undervisningsgangene er 6/4, 13/4, 27/4, 4/5 og 11/5.
Planen for Raghda og Nurhan er, at de efter sommerferien skal have deres eget Zumba-hold i Åbyhøj IF Gymnastik i Globus1.  Her kommer det dog til at koste lidt for at være medlem af foreningen. Så kender du nogle piger mellem 10-13 år, og som godt kan lide musik og at danse, så send dem til Globus1 til Zumba-dans på lørdag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.