I en tid, hvor lockout på skolerne præger familielivets hverdag, kan det være svært at få børnene passet i dagtimer, når nu de ikke kan gå i skole og fastholde en normal hverdag. Men hvad kan man så gøre for at tilbyde aktiviteter til de lockout-ramte børn?
Fritidspatruljen tilbyder denne uge ekstra aktiviteter, hvor børnene kan komme mellem 14-16 i Foreningernes Hus. Her bliver der nemlig lavet en masse sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Onsdag, som var den første dag for de ekstra aktivitetstilbud, var der 50 børn med, og der blev leget både stikbold, rundbold, gemmeleg og andre sjove lege med mere.
Tilbuddet vil også gælde fredag fra kl 14-16, og man kan bare dukke op, for der er ingen tilmelding!
Gordon Roberts, leder af Fritidspatruljen, siger: ”Det er os, der organiserer tilbuddet hver dag, men det er børnene, der kommer med forslag om, hvad vi kan lave af sjove ting.”
Hvis lockouten fortsætter i de kommende uger, så vil Fritidspatruljen være klar hver eftermiddag fra mandag til torsdag med udendørsaktiviteter kl 17-19. Der er omtrent 7 instruktører, som er mellem 15-18 år.
Tidspunkterne er ikke ligefrem "lockout-tider", men det lidt sene tidspunkt afhænger nemlig af, at instruktørerne først får fri fra gymnasiet, så de kan nå at komme og være med til at køre de lockout-ramte børn trætte om aftenen.
Bydelsmødrene åbner Yggdrasil
Bydelsmødrene har også besluttet at stille sig til rådighed for børnene. I dag fredag er der således åbent hus i Yggdrasil, hvor der er fodbold, bingo, madlavning og hygge.
Gellerup.nu vil finde ud af, om bydelsmødrene også er lockout-passere i næste uge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.