Det er kun AGF-svømningen i Gellerupbadet, der er stoppet i 14 dage efter et grimt overfald på en bil, hvor der sad to instruktører og forsøgte at køre væk fra badet. De øvrige aktiviteter fortsætter.
Århus Klatreklub siger til Århus Stiftstidende, at de forstår AGFs beslutning, fordi det har været en "vild oplevelse". Århus Klatreklub kom til Gellerup i 2008, da den fik rådighed over det dybe bassin, og i starten oplevede klubbens medlemmer også episoder med ruder, der blev knust, og indbrud i klublokalet.
"Det er lidt udsat sted at parkere en bil," siger Christian Nicolai Ørum-Petersen til avisen, og han tilføjer, at de i de senere år ikke har hørt om ballade ved badet. De føler sig accepteret i området, og ved at "snakke med drengene og ikke spille smart" går det, siger han.
Århus Kano- og Kajakklub har også oplevet ubehageligheder, men det ligger et par år tilbage.
"Vi er så glade for at være her, men utryghed og uro er vi ikke glade for," siger formand Claus Pape til Stiften og understreger, at også nede ved lystbådehavnen har de oplevet at få smadret en bilrude.
Politi i dialog
Lokalpolitiets leder, Jens Espensen, undrer sig over episoden, også fordi det i følge hans døgnrapporter har været roligt i lang tid. Over for avisen undrer han sig over, at AGF ikke har råbt vagt i gevær tidligere.
"Normalt, når vi har sådanne problemer, plejer vi at sætte os sammen og se på, hvordan vi kan løse dem. For folk skal da kunne komme i svømmehallen. Det vil vi gøre alt for at hjælpe dem med."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.