Den tidligere Gellerup-beboer og nuværende rapskole-underviser, Ham Den Lange, er blevet inviteret med som gæst på en del af TV2s tourné når bandet til sommer rammer spillesteder rundt omkring i landet.
Ham Den Lange har stor respekt for det garvede rockband:
”De er jo dybt professionelle, men samtidig også utroligt meget nede på jorden!” siger Ham Den Lange, med det borgerlige navn Thorbjørn Bech-Rossen, og forsætter:
”Det er ikke min genre, men jeg kan alligevel ikke andet end at have enorm respekt for hvordan de gør tingene, og det faktum at de har kunnet klare sig så godt i så mange år i træk!
Snart med til Samsø
Samarbejdet startede for alvor da Steffen Brandt under Grøn Koncert 2009 valgte at tage freestylerapperne fra MC’s Fight Night med på scenen, for at krydre showet. Siden har Ham Den Lange spillet et par shows med TV2 i forskellige konstellationer. I sidste weekend var freestylerapperen så alene med bandet til Hede Rytmer i Silkeborg og Herning Rocker, og nu gælder det bl.a. Samsø festival 17.-20. juli.

”Det er et kæmpe kick, og når jeg kommer ned fra scenen, tænker jeg altid ’Igen, igen!’. Når TV2 spiller, er det jo oftest på den helt store scene, hvor folk som Rasmus Seebach osv. har varmet op, så der er altid et hav af mennesker,” fortæller han.
Ham Den Lange er i øvrigt rapskolelærer på Tovshøjskolens Ungdomsskole.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.