Fatina Maarouf, studerende på Langkaer Gymnasium/HF/IB World School, 2. g efter sommerferien, har skrevet og fotograferet til denne beretning efter dimissionsfesten:
”Det har været de hårdeste, men også de bedste tre år, jeg har været igennem,” lød det fra en af de glade og humørfyldte studenter, Israa Maarouf. Studenterne var mødt op til Vejledningscenterets dimissionsaften torsdag d. 27. juni 2013 i Foreningernes Hus for at blive fejret.
Venner og familiemedlemmer var dukket op, og de mange lykønskninger samt hjertelige grin fra de stolte forældre, var med til at skabe en utrolig munter stemning.
Med rank ryg
For det er ikke kun de få ”banditter” der skal have lov til at repræsentere Gellerup, det gør de mange studenter fra området også. De kan med rank ryg kalde sig studenter og opfordre de mange unge i Gellerup til at gøre det samme.

Borgmester Jacob Bundsgaard og rektor for Langkaer Gymnasium/HF/IB World School, Anders Østergaard, var begge mødt henrykte og velfornøjede op. De kunne med stor tilfredshed overrække de unge studenter et diplom og give dem et godt råd med på vejen.

”Det har været det hele værd!” lød det fra studenterne, og mon ikke vi kommer til at møde mange flere de kommende år.
Læs også denne artikel fra dimissionsfesten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.