Headquarters i Valdemarsgade i Århus C var helt proppet, da sangerinden Pearl, som til dagligt bor i Søvangen, havde premiere på sin nye single, Private Party.
Det gjorde hun med en time lang koncert , som gav indsigt i de gode musikere, som hun spiller sammen med, og hendes smukke soulstemme.
Musikerne på både singlen og live er blandt andet duoen ReCulture, som spiller roots-reggae, og to sangerinder.
Kl. 21 gik Pearl på scenen, og med sit godt sammenspillede band gav de flotte eksempler på hendes nye plade og singlen “Private Party”.
Denne aften var underholdende, stilfuld med en meget elegant Pearl i en kjole, som var en diva værdig. Publikum tog lidt tid om at varme op, men efterhånden som koncerten gik i gang, begyndte de både at klappe med og danse en lille smule.
Så var målet nået. Selv jeg, som ikke er den store soul-fan blev lidt revet med. Måske fordi det ikke kun var de traditionelle soul-rytmer, men også blanding af afrikanske rytmer og reggae. Så at kalde Pearls musik for soul er måske lidt af en tilsnigelse, men Pearls stemme minder om soul, og det er den nemmeste kasse at sætte musikken i.
Musikerne jammede løs i de instrumentale dele af koncerten. Hele koncerten varede ca. en time og gav en god forsmag på Pearls cd  "A Woman", som, ifølge Pearl udkommer senest oktober. Denne udgivelse er en kulmination på mange års hårdt arbejde, som har bragt hende på musikalsk ophold i Tyskland og turné i Rusland og har givet hende erfaring og musikalsk ballast til den musik, hun laver i dag.
Pearl Cutten stammer oprindeligt fra Botswana, men flyttede til Danmark, da hendes mor mødte en dansk mand, giftede sig med ham og flyttede til Danmark.  
Hun har altid været sikker på, at hun nok skal komme frem som sangerinde, og koncerten på Headquarters var et godt bevis på hendes talent. Nu venter der meget promotion for hendes nye plade, og så er det spændende, hvordan verden tager imod hende. For hun har klart noget at byde på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.